Vitamiinit vedessä, ole hyvä!

VITAMIINIVEDET TULEVAT!

Lähde: Healthlab
Lähde: Healthlab

Olet kenties huomannut, että vitamiinivedet valtaavat hyllytilaa kaupoista ja kioskeista? Kiireisen arjen keskellä ihmiset haluavat lisää virtaa ja mieluiten mahdollisimman terveellisellä tavalla. Perinteiset limut ja energiajuomat saavat väistyä uusien vitaminoitujen vesien tilalta, kun arjen valinnoiksi halutaan poimia terveellisiä, mutta kuitenkin maistuvia ratkaisuja. Ovatko vitamiinivedet tulleet jäädäkseen ja jos, niin mikä merkki ottaa markkinajohtajan paikan myynnissä?

 

 

 

SUOMALAINEN UUTUUS OLVILTA!

Lähde: Healthlab

Uusin vitamiinivesien tulokas on Olvin markkinoille tuoma Healt Lab Vitamin Water, joka julkaistiin Suomen markkinoilla 19.10.2016. Tämän tuoreempaa vitamiinivesien tulokasta saa siis hakea! 🙂

Health Lab Vitamin Water on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Juoma on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen, joten tuote kansainvälisestä ulkoasustaan huolimatta kotimainen. Healt Lab-juomia löytyy tavaratalojen juomaosastoilta ja tuote on näppärästi poimittavissa mukaan myös R-kioskeilta!

 

 

KOLME MAKUA, KOLME KÄYTTÖTARKOITUSTA 

Health Lab Power on raikas greipin ja sitruunaruohon makuinen juoma, josta saa päivittäisen tarpeen mukaisen määrän mm. magnesiumia. Health Lab Power antaa nimensä mukaisesti energiaa ja virtaa päivään.  

Health Lab Balance on appelsiinin ja passionhedelmän makuinen juoma, joka tukee tasapainoista painonhallintaa. Juomaan on lisätty mm. biotiiniä ja B6 ryhmän vitamiineja edistämään normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä energia-aineenvaihduntaa. 

Health Lab Vitality on superfoodseilla ladattu juoma, joka
maistuu mustikalta, granaattiomenalta ja goji-marjalta. Health Lab Vitality on suunnattu elämänjanoisille ihmisille, sillä sen sisältämä folaatti edistää normaalia verenmuodostusta ja kalium verenpaineen pysymistä normaalina.

 

 

 

Aktiivisia ja terveitä syyspäiviä kaikille!

Lisää tietoa Healt Lab-tuotteista löydät täältä. Lähde: www.haealthlab.fi

Post Author: Uutuusmedian toimitus