Uusia kasvisvaihtoehtoja moneen makuun

Kulunut vuosi on kohistu Gold&Green yhtiön nyhtökaurasta, joka on tosiaan mahtava uutuus ruokakentällä. Muutenkin kasvisruoka on nostanut erittäin ansaitusti päätään viime aikoina, joten Uutuusmedia päätti listata joitain kokeilemisen arvoisia uusia (ja vähän vanhempiakin) kasvisruokavaihtoehtoja.

 

1. Mexican kasvispihvit

Kasvivaihtoehto Apetit Mexican kasvispihvi
Apetit Mexican kasvispihvi

Apetitin markkinoille tuoma Mexican kasvispihvi on kasvispihvien joukossa todella positiivinen yllätys. Mexican kasvispihvi toimii todella hyvin esimerkiksi kasvishampurilaiseen ja tuo siihen pikanttia mausteisuutta.

 

 

2. Härkis

Copyright: Verso Food. Kuva: Verso Food.

Verso Foodin Härkis tulee varmasti olemaan monelle kasvisruoanlaittajalle mieluinen yllätys, koska se on niin lähellä jauhelihaa. Härkis on härkäpavuista valmistettu, soijaton ja laktoositon. Härkis on valmiiksi kypsä tuote mutta se vaatii kuitenkin lämmittämisen. Mausteena Härkiksessä on vain suola.  Härkistä voi käyttää esimerkiksi spagetin kanssa oikein mainiosti.

 

 

 

3. Mifu

 

Valio Mifu

Valion Mifu on tavallaan yllättävä ja samalla tuttu. Raejuustomainen Mifu toimii nopeana proteiininkorvikkeena ja on valmiiksi kypsä tuote. Mifua saa kaupoista kolmena eri makuvarianttina, joista Original on vain hieman maustettu  ja sopii nirsommallekin maistelijalle.  Mifun Välimeren tomaatti taas on nimensä mukaisesti tuulahdus välimerta, kun taas Meksikon pippuri toimii mausteisemman ruoan ystävälle. Mifu kestää hyvin paistamista ja keittämistä, joten siitä on proteiinin lähteeksi hyvin moniin erilaisiin ruokiin.

 

Post Author: Uutuusmedian toimitus