Usein kysyttyä

Kysymys: Mikä on Uutuusmedia?

Vastaus: Uutuusmedia on sisältömarkkinointiin keskittyvä lähes puhtaasti kaupallinen verkkojulkaisu. Kaupallisuus tarkoittaa sitä, että Uutuusmedian sisältö pyrkii edistämään jutuissaan brändien tuotteiden esittelyä kuluttajille. Vaikka kaikissa jutuissa ei olekaan mukana suoraa kaupallista kytköstä haluaa Uutuusmedia kuitenkin painottaa, että tämä on kaupallinen verkkojulkaisu.

Uutuusmedia.fi on beta-vaiheessa.

 

Kysymys: Mikä on Hiddme?

Vastaus: Hiddme on mobiilisovellus, jonka avulla kuluttajat voivat saada brändien tuotteita ilmaiseksi. Hiddme-sovellus kertoo viestillä käyttäjälle tiedon tuotejakelukampanjasta, joka näin voi sovelluksen avulla etsiä ja lunastaa brändin tarjoaman tuotteen itselleen ilmaiseksi. Sovellus näyttää käyttäjää lähimmän sijainnin, josta tuote on lunastettavissa. Käyttäjän täytyy mennä avaamaan viesti asetettuun sijaintiin ja lunastaa tuotepalkinto itsellesi ennen kuin aika tai tuotteet loppuvat ja viesti katoaa.

Brändeille Hiddme on digitaalinen tuotelanseerauspalvelu.

Hiddme ja Uutuusmedian ovat toisiaan tukevia palveluita, ja osa Uutuusmedian artikkeleista on myös ns. Hiddme-kampanjoita, eli luultavimmin artikkelissa käsiteltävä tuote tai palvelu on saatavana ilmaiseksi tai superhyper-edullisesti Hiddme -sovelluksen avulla.

Hiddmehen kytketty Uutuusmedian artikkelin kertoo toki lisätietoa tuotteesta tai palvelusta, mutta ennen kaikkea artikkelin sisällä saattaa olla myös tietoa siitä mitä Hiddme-kampanjassa on tai oli jaossa tai vinkki siitä koska ja missä Hiddme-kampanja alkaa seuraavan kerran.

Hiddme-sovelluksen voit ladata itsellesi täältä