Uutuusmedian esittelyssä Truben uutuuspuustit

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo, jonka historia ulottuu vuoteen 1913. Tinkimätön ammattitaito, parhaiden raaka-aineiden käyttö ja yli sadan vuoden kokemus takaavat Trube- tuotteiden herkullisen maun. Truben leipomo sijaitsee Kuopiossa, jossa tuotteita leivotaan neljänkymmenen hengen voimin. Truben tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki ja tuotteita on myynnissä vähittäiskaupoissa kautta maan.

Tuplahyvät uutuudet Trubelta: Voipuusti ja Kanelipuusti!

Truben herkullisten pullatuotteiden valikoima kasvoi helmikuussa Trube Voipuustilla ja Trube Kanelipuustilla. Voitäytteinen puusti toistaa suositun Trube Voikierrepitkon makumaailmaa. Kanelipuustien kanelitäyte koostuu perinteiseen tapaan voista, sokerista ja kanelista, jotka antavat puustille kotona leivotun maun. Kuten kaikki Truben tuotteet, myös nämä uutuudet leivotaan aitoa voita käyttäen vain parhaimmista ja maukkaimmista raaka-aineista. Uutuuspuusteja myydään kahden kappaleen pakkauksissa ja niitä on saatavilla kaikista hyvin varustetuista elintarvikekaupoista.

Osallistu Truben kuvakilpailuun ja voita laatikollinen uutuuspuusteja!

Uutuuspuustien kunniaksi Truben Instagramissa käynnistyy 13.3.2017 hauska kuvakilpailu, jossa onnekkailla on mahdollisuus voittaa laatikollinen uutuuspuusteja. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva kahvihetkestä, josta pullat vielä puuttuvat. Katso kilpailuohjeet ja osallistu kisaan Truben Instagramissa!

Lisää tietoja Truben tuotteista löydät osoitteesta: http://www.trube.fi/fi/tuotteet/

 

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä F.K. Trube Oy:n kanssa

Post Author: Uutuusmedian toimitus