Puhdistamon uutuus: 1 litran kookosöljy

Puhdistamolta on juuri ilmestynyt Puhdistamon tuttu Kookosöljy uudessa suuremmassa koossa (1 litra). Vannoutuneet kookosöljyn käyttäjät kiittävät uudistusta sillä, kun kookosöljyn käyttöön pääsee sisälle, on öljyn kulutus melkoista. Ja hyvä niin, sillä kookosöljy on terveellinen valinta moneen käyttöön.

Moni urheilija ja kehonrakentaja lisää kookoöljyä urheilujuomaansa, koska siitä saa tehokkaasti energiaa ja kookosöljy on rasvahappokoostumuseltaan juuri sopiva. Kookosöljy toimii moneen muuhunkin. Alla hieman vinkkejä:

Puhdistamon kookosöljy
Puhdistamon kookosöljy

Ruoanlaitossa ja leivonnassa:

Kookosöljy on mahtavan monipuolinen tuote, jolla voit helposti korvata eri resepteissä aiemmin käyttämäsi rasvat/öljyt. Kookosöljyllä on erittäin hyvä  kuumuudensietokyky ja se antaa erinomaisen paistotuloksen.

Makeisiin leivonnaisiin kookosöljy toimii kuin nyrkki silmään. Kookosöljyn herkullinen ja tunnistettava maku toimii erinomaisesti esim. suklaaleivonnaisissa tai tryffeleissä.

 

Aamu- ja iltapalalla kookosöljyä voi sipaista esim leivänpäälle tai laittaa ripaus puuron sekaan. Ja jos mieli tekee herkutella popcorneilla niin kookosöljyn avulla perjantai-illan popparit onnistuvat kuin valssi. Kookosöljyn käytöstä ruoanlaittoon ja leivontaan löytyy netistä todella paljon reseptejä, joita kannattaa rohkeasti kokeilla.

Kauneuden ja terveyden hoidossa:

Monet käyttävät Neitsytkookosöljyä vartalovoiteena, koska se antaa iholle suojaa ja hoitaa ihoa, tehden siitä pehmeän ja hyvinvoivan tuntuisen. Monet ovat  saaneet kookoosöljystä apua myös iho-oireisiin tai lievien vammojen hoitoon.

Kookosöljyä on käytetty myös mm. aurinkovoiteena, deodoranttina, hierontaöljynä sekä suun terveyden hoidossa. Eli kuten ruoanlaitoissakin, on kookosöljy hyvin monikäyttöinen myös kauneuden- ja terveydenhoitotuotteenakin. Kookosöljy on monipuolinen luonnontuote ja kokeilemalla jokainen löytää itselleen parhaimmat tavat hyödyntää sitä.

Mistä kookosöljyä voi ostaa?

Kookosöljyjä löytyy nykyään melkein kaikista päivittäistavarakaupoista. Puhdistamon kylmäpuristettu neitsytkookosöljy on luomutuote, jonka laatuun voi luottaa.Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää jopa yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita kehomme joka solulle. Puhdistamon kookosöljy löytyy varmuudella ainakin Ruohonjuuren ja Punnitse & Säästä-myymälöiden valikoimasta sekä tietenkin Puhdistamon omasta verkkokauppasta.


Ps. Puhdistamo on brändi, joka palkkinoi Hiddmessä.  Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Puhdistamo jakoi 40 nopeimmalle ilmaiseksi kokeiltavaksi uutta  yhden litran kokoista kookosöljyään. Kannattaa seurata Puhdistamoa Hiddmessä, sillä Hiddmen kautta saat ilmoitusviestin aina, kun uusi tuotejakelukampanja alkaa!

 

Lähteet:

http://www.puhdistamo.fi/neitsytkookos%C3%B6ljy

http://www.kookosravinto.fi/virilo/virilo-neitsytkookosoljy/kookosoljyn-kaytto/41

Post Author: Uutuusmedian toimitus