Esittelyssä uudet Monkey Tails –patukat

Lakritsi on maistunut ihmiskunnalle jo tuhansia vuosia niin idässä kuin lännessäkin. Eikä ihme, sillä vaikka lakritsista on jalostettavissa erinomaisia herkkupaloja, niin lakritsilla on myös lukuisia terveysvaikutuksia. Lakritsasta on sanottu ja myös todettu olevan apua mm. vatsa- ja nivelvaivoihin, parantavan ihon ja hiusten laatua sekä tehostavan ruoansulatusta. Vaikka apua löytyy ties mihin, niin parasta lakussa on se, että se on aina hyvää ja toimii niin isolle kuin pienellekin!

 

Esittelyssä uudet Monkey Tails –patukat

Monkey Tails -patukoita
Kuva: Makulaku

Suomalaisille lakut ovat maistuneet aina. Seuraavana ”Suomi 100 – 100 suomalaista uutuutta” -artikkelisarjassa  on esittelyssä Makulaku Lakritsa Oy:n Monkey Tails. Monkey Tails –patukat ovat extrapitkiä lakupötköjä, joita Makulakun Porvoon uusi lakritsitehdas valmistaa kolan, päärynän ja vadelman mauissa. Monkey Tails on Makulakun uusin tuttavuus, ja Makulakun muut tuotteet ovatkin varmasti monille jo tuttuja mm. messuilta.

Makulakun Porvoon tehtaasta mainittakoon, että tehdas on ympäristöystävällinen ja tuotanto on luomusertifikoitu. Vuonna 1994 lakritsitehtailun aloittanut Makulaku käyttää luonnollisia raaka-aineita eikä tuotteet sisällä myöskään atsovärejä. Makulaku kertoo verkkosivuillaan, että yrityksen kehitystyön johtolankana on ollut alusta alkaen maku  ja se yhdistettynä iloiseen värimaailmaan on johdattanut Makulakun tähän päivään asti.  

 

Hiddme-kampanja on päättynyt: Makulaku ja Hiddme järjestivät ystävänpäiväviikolla 2017 Hiddmessä Monkey Tails –patukkajahdin, jossa yhdellä kätköllä oli poimittavissa kaksi patukkaa! 

– Artikkeli ja/tai siihen liittyvä tuotejakelu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Makulaku Lakritsa Oy:n kanssa –

Lataa Hiddme alta:

  • Lähde: http://www.makuafoods.fi
  • Lähde: http://www.Makulaku.fi
  • Lähde: https://www.littlethings.com/health-benefits-of-licorice/

Post Author: Uutuusmedian toimitus