HERKKUJA, JOISTA EI TARVITSE KIELTÄYTYÄ

Syksy tulee ja mieli halajaa herkkujen perään. Järki käskee pysymään terveellisissä valinnoissa, mutta mielihalut vievät voiton. Tuttu tunne? Don’t worry! Fitness-buumin rantauduttua koko kansaa koskevaksi trendiksi, myös kauppojen herkkuvalikoimiin on muuttanut asumaan mitä laajin kirjo hyvänmakuisia ja terveellisiä herkkuja. Tässä muutama poiminta, joita uskaltaa suositella:

 

FAST Protein Smoothie
FAST protein smoothie Hiddme -kampanjassa 

PROTEIINI SMOOTHIE -JAUHE

Fastin Protein smoothie mix-jauheeseen on onnistuttu saamaan kätevään muotoon herkkuelämys, joka varsinkin maitoon sekotettuna tuottaa ihanan makuelämyksen. Tällä jauheella voi hyvin korvata aamiaisen, välipalan tai vaikkapa jäätelön. Makuvaihtoehtoina Protein smoothie mixeistä löytyvät Kookos-ananas, mustikka-vadelma ja Suklaa. Nams!

 

 

 

LEADERIN TUPLASUKLAAPROTEIINIPATUKKA

Mikäli mielesi halajaa suklaata, on Leader onnistunut vangitsemaan omaan tuplasuklaa proteiinipatukkaansa herkuttelijalle tärkeät ominaisuudet eli  hyvän suklaan maun ja toimivan suutuntuman.

Kuva: Leader
Kuva: Leader

Tätä patukkaa mutustellessa nohtuvat ne huonoimmat kokemukset, joita proteiinipatukat joskus tuottavat. Leaderilta on viimeaikoina muutenkin tullut paljon uusia hyviä proteiinipatukoita, joita kannattaa testata. Mutta palataksemme Tupalsuklaaproteiinipatukkaan, niin tässä on erinomainen herkkupatukka, jota kannattaa testata!

Koska Suklaa on herkku vailla vertaa niin esitellään vielä toinenkin mahtava suklaaproteiinipatukka, jonka pitäisi makunsa puolesta löytyä mielestäni karkkihyllystä:

nix_fast

FASTIN NIX- JA NAX-PATUKAT

Fast NIX on järjettömän herkullinen proteiinipatukka, jossa toffee ja suklaa yhdistyvät rapeiden krispien kanssa herkulliseen vaniljan tai maapähkinän makuun. Patukat sisältävät huimat 32 % proteiinia (yli 14 g /patukka), mutta maistuvat ihan suklaapatukoille!

 

 

 

Fastin NAX-profast_naxteiinipatukoiden suklaaseen on kätketty proteiinikrispejä, joiden ansiosta niihin on saatu rapsakkaa suutuntumaa. Nax-patukoiden makuina valkosuklaa ja maitosuklaa. VAROITUS! Näihin patukoihin tiedän monen jääneen totaalisesti koukkuun! Nix- ja Nax-patukoita löytyy kauppojen valikoimista, useimmiten proteiinituotteiden joukosta.

 

 

Mikä on sinun suosikkiherkkuvaihtoehtosi silloin, kun pidät kiinni päätöksestäsi välttää niitä oikeita karkkipäivän herkkuja? Kerro meillekin! 🙂

Post Author: Uutuusmedian toimitus