Kun makea kohtasi suolaisen – Karl Fazer Popcorn

Fazer Sininen mainos vuodelta 1965 Kuva: Fazer

Fazerin Sininen on suomalaisille se kaikista rakkain suklaa. Jo vuosikymmeniä Sinisen väri ja maku ovat symboloineet itsenäistä Suomea ja Suomen moninaista luontoa, kuten se myös Fazerin suklaatehtailija Karl Fazerin ajatuksissa aikoinaan olikin. Vaikka Suomi ja Sininen ovatkin matchmake-in-heaven, niin Fazerin Sininen on itseasiassa lahjaresepti Sveitsistä, josta Karl Fazerin poika Sven Fazer sai reseptin sveitsiläiseltä ystävältään tätä autettuaan. Lopullinen tuote lanseerattiin vuonna 1922 ja menestystarina oli taattu.

Makea ja suolainen toimii hyvin yhteen!

Karl Fazer Popcorn
Kuva: Fazer

On siis selvää, että 100 suomalaista uutuutta –artikkelisarjaan kuuluu tämä suomalaisten suklaakestosuosikki. Tällä kertaa uutuusarvoa Fazerin siniseen tuo uusi maku: maitosuklaa popcorn. Mikäli olet joskus tehnyt tai maistellut maitosuklaisia rocky roadseja, herättää tämä Fazerin uutuus taatusti mielikuvat kyseisestä herkusta. Popcornin miedosti suolainen twisti toimii Siniseen suklaaseen kuin nenä päähän. Karl Fazer Popcorn maitosuklaata on saanut aiemmin kaupoista jo levynä, mutta nyt Fazer on tuonut tämän herkun saataville myös kätevässä patukan muodossa.

Fazer on onnistunut jalostamaan useita hyviä variaatioita perinteisestä maitosuklaastaan. Näistä mainittakoon esimerkiksi tulinen chili tai vadelmajugurtti ja Uutuusmedian toimitus jääkin innolla odottamaan, mitä mielikuvituksellisia makuja päästään maistelemaan seuraavaksi.

 


Hiddme-kampanja päättynyt:  R-kioski jakoi 8.-12.2.2017 Helsingin keskustan R-kioskeista Karl Fazer Popcorn suklaapatukoita ilmaiseksi Hiddme-sovellulla.

 

– Artikkeli ja/tai siihen liittyvä tuotejakelu on toteutettu yhteistyössä R-kioskin kanssa –

Lataa Hiddme-sovellus alta:

 

Lähde: https://www.fazer.fi/

Post Author: Uutuusmedian toimitus