Kotimanen uutuus: Hammaskeiju täysksylitolipastillit

Kotimainen ksylitoliuutuus: Hammaskeijun täysksylitolipastillit

Uutuusmedia tutustui monille kenties uuteen ksylitolituotemerkkiin eli Hammaskeijuun. Hammaskeiju -ksylitolituotteita valmistaa kotimainen yritys XyliMind Oy, joka aloitti täysksylitolipastillien valmistuksen Riihimäellä noin 1½ vuotta sitten. Hammaskeijun ajatuksena on valmistaa markkinoille sellaisia täysksylitolipastilleja, joissa on enemmän ksylitolia ja vähemmän lisäaineita kuin muissa markkinoilla olevissa ksylitolituotteissa. Tässä yritys on onnistunut upeasti ja nyt Hammaskeijun tuoteperheeseen kuuluukin jo kahdeksan eri makuista täysksylitolipastillia, jotka ovat makeutettu pelkällä ksylitolilla. Esimerkiksi Hammaskeiju lakritsi täysksylitolipastillin maku tulee aidosta lakritsijuurijauheesta ja pastillit sisältävät 92% ksylitolia. Tietyissä Hammaskeijun mauissa ksylitolipitoituus on jopa 98%! Iloisena yllätyksenä monille tulee varmasti myös tieto siitä, että Hammaskeijut ovat edullisempia kuin muut markkinoilla olevat täysksylitolipastillit. Näihin kannattaa tutustua!

 

Osallistu Hammaskeiju -tuotteiden aarrejahtiin!

Hammaskeijun aarrejahdissa voit poimia ilmaisia tuotenäytteitä!

Hammaskeiju toteuttaa tuotteillaan aarrejahdin Hiddme-sovelluksessa, mikä tarjoaa sadalle nopeimmalle mahdollisuuden päästä kokeilemaan Hammaskeijun tuotteita VELOITUKSETTA! Kampanja käynnistyy lauantaina 11.3.2017 yhtä aikaa eri puolilla Suomea, ja 100 nopeinta kätkölle ehtinyttä voi tilata itselleen ilmaisen tuotenäytteen veloituksetta kotiin kannettuna.

Lataa Hiddme-sovellus puhelimeesi niin saat aarrejahdin alkaessa puhelimeesi ilmoituksen Hammaskeijulta ja näet sovelluksesta itseäsi lähimmän kätkön! 🙂 Aarrejahtia odotellessa voi tutustua Hammaskeijun tuotteisiin hammaskeijun verkkosivuilla ja tilata tuotteita kätevästi kotiin, päiväkotiin tai kouluun Hammaskeijun verkkokaupasta!

 

 

Tietoa Xylitolista

Ksylitolikiteitä. Lähde: Anders Østergaard Madsen, Denmark/Wikipedia

Ksylitoli eli koivusokeri on sokerialkoholia, jota käytetään makeutusaineena. Useiden tutkimusten mukaan ksylitolin käytön on todettu edistävän hammasterveyttä. Ksylitolituotteiden hyöty perustuu kolmeen tekijään: Ksylitolituotteiden imeskely ja pureskelu lisäävät syljen eritystä, joka on ihmisen luonnollinen ja tehokkain “suuvesi”. Ksylitoli heikentää happohyökkäyksen vaikutusta hampaistossa, mikä alentaa hampaiden reikiintymisriskiä. Lisäksi ksylitoli vähentää myös hampaisiin tarttuvan, hampaiden reikiintymistä aiheuttavan, bakteeriplakin määrää.

 

– Artikkeli ja/tai siihen liittyvä artikkeli ja tuotenäytejakelu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Murtolan XyliMind Oy:n kanssa –

 

 

 

Post Author: Uutuusmedian toimitus