FAST-verkkokauppa on avattu!

fast-screenshot
kuvakaappaus Fast.fi-sivuilta

Vankkumattomana Fast -proteiinituotteiden fanina löysin tänään verkosta yllätyksen: Fast on avannut oman verkkokaupan! Vielä en ole törmännyt verkkokauppaa koskeviin mainoksiin medioissa, joten ajattelin kirjoittaa aiheesta tänne.

Ensi kosketus Fastin verkkokauppaan on raikas ja selkeä, niin kuin Fastin brändiuudistuskin. Uusi logo ja tuotteiden värimaailmat jättävät taakseen mielikuvan rautasaleista ja fiiliksen siitä, että tuotteet olisi suunniteltu vain kovan luokan treenajiille. Well done!

Verkkokaupan etusivulla voi selailla suosituimpia tuotteita sekä uutuuksia ja tarjouksia. Sivun yläosasta pääsee valikoihin, joista voi selata tuotevalikoimaa tavoitteen, tuotelinjan, urheilulajin tai kategorioiden mukaan. Kesti hetken hoksata, että sivun yläosassa olevat kategoriat mistä syystä rullailin sivun loppuun ja kummastelin tuotteiden vähyyttä, kunnes hoksasin palata takaisin alkuun ja kurkata valikkoihin. 🙂 Itse tykkäsin eniten “kaikki tuotteet” -kategorian selailusta, josta löytykin mukavasti tuotteita ostoskoriin.

Kuvakaappaus Fastin verkkokaupasta
Kuvakaappaus Fastin verkkokaupasta

Kokonaisuutena Fastin verkkokaupan toimivuus oli mielestäni hyvä. Positiivinen yllätys oli, että tilaamalla uutiskirjeen saa -15% alennuksen tilauksesta. Check! Pieni pettymys oli kuitenkin se, että edun saa vasta yli 70€ arvoisesta tilauksesta. Tällä kertaa etu jäi valitettavasti käyttämättä, mutta kenties seuraavalla kerralla.

Ensimmäisen tilaukseni jälkeen jäin pohtimaan missä tilanteissa Fastin verkkokaupalle on tarvetta, kun brändin tuotteita voi ostaa lähes jokaisesta kaupasta suunnilleen samoilla hinnoilla. Ensimmäisenä mieleeni tuli erikoistarjoukset, joita brändi tarjoaa sekä bonustuotteet, joita verkkokauppa-asiakas saa veloituksetta yli 75 euron tilauksiin. Seuraavaksi mieleen tuli kimppatilauksen tekeminen, koska yli 49 euron tilaukset lähetetään ilman postikuluja. Kimppatilaamiseen motivaatiota lisää myös tuo aikaisemmin mainitsemani -15% alennus. Täytyypä siis haalia kavereilta tilaukset kimppaan. 🙂

Anyway, käykääs tutustumassa verkkokauppaan täältä ja kertokaa, mitä itse tuumasitte kaupan sisällöstä ja toteutuksesta! Aktiivista syksyn jatkoa kaikille!

Post Author: Uutuusmedian toimitus