Esittelyssä kotimaiset Arctic Superfoods EVÄS-patukat!

Lappi on taianomainen paikka tuntureineen, virtaavine vesistöineen ja karun kauniine erämaineen. Lapin luonnon monimuotoisuus, pitkät talvet ja lyhyt kesä on luonut Lapin kasveista ja marjoista vahvoja ja ravintorikkaita. Lapissa näkyvä keskiyön aurinko eli yötön yö yhdistettynä luonnon puhtauteen ja raikkaaseen veteen ovat tehneet lapin luonnon herkuista myös erityisen maukkaita.

Arctic Superfoods – tuotteita Lapin puhtaasta luonnosta

 

Lapin luonnon satoa.
Kuva: Arctic Superfoods

Arctic Superfoods on kittiläläinen superfood-alan yritys, jonka tuotteet syntyvät pohjoisen metsien marjoista ja villiyrteistä. Yrityksen kotipaikka ja tuotekehitys sijaitsevat Levin tunturien katveessa, ja yrityksen tuotteet ovat 100 % kotimaisista raaka-aineista tehtyjä, Suomessa valmistettuja ja pakattuja.

Kuvassa Arctic Superfoodsin perustaja Jari Kurtti. Kuva: Artic Superfoods

Arctic Superfoodsin perustaja, ammattikokki Jari Kurtti, työskenteli vuosia keittiömestarina eri huippuravintoloissa ja tottui käyttämään laadukkaita, kotimaisia ja pohjoisen alueen puhtaita raaka-aineita. Muuttaessaan Leville Jari tutustui uuteen ympäristöönsä ja huomasi, että uuden kotiseudun metsät ovat todellinen aarreaitta ja täynnä puhdasta superruokaa. Mies ryhtyi kehittämään tuotetta, jossa yhdistyisivät pohjoisen mahtavat maut ja laadukkaat ravintoaineet, tavoitteena saattaa ne jokaisen saataville. Näin saivat alkunsa Arctic Superfoods ja EVÄS-patukat.

 

Mahtavia makuyhdistelmiä Suomen luonnosta

Arctic Superfoods panostaa parhaisiin ja luonnollisimpiin makuihin tuotteissaan. Esimerkiksi yhdessä Mustikka & Koivunlehti EVÄS-patukassa on peräti 60 kpl mustikoita, jotka sisältävät erittäin runsaasti kuituja ja vitamiineja. Tätä EVÄS-patukkaa maistaessa tuntuu todella kuin siihen olisi paketoitu pieni pala Lapin puhdasta luontoa. EVÄS-patukat eivät sisällä lisäaineita, säilöntäaineita, lisättyä sokeria eivätkä kananmunaa. Ne ovat myös gluteenittomia ja maidottomia. Mustikka & Koivunlehti -maun lisäksi EVÄS-patukkaa löytyy myös mauissa Puolukka, Karpalo & Nokkonen sekä Tyrni & Kuusenkerkkä.

 

Poimi Arctic Superfoods EVÄS-patukat Ruohonjuuresta!

Helmikuun 2017 ajan Arctic Superfoodsin tuotteet ovat -10% tarjouksessa kaikissa Ruohonjuuri-myymälöissä. Ruohonjuuri-myymälöiden sijainnit löydät kätevästi Hiddme-sovelluksesta, jonka avulla voit navigoida itsesi sinua lähimpään myymälään. Suomalaisten superfoodien kunniaksi Kampin Ruohonjuuri-myymälässä käynnistyy 1.2.2017 Arctic Superfoodsin tarjoama herkullinen Palkkinointikampanja, jossa nopeimmat voivat lunastaa Hiddme-sovelluksella itselleen ILMAISEN tuotenäytteen. Hiddme-sovelluksen voit ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä!

– Artikkeli on tuotettu yhteistyössä Arctic Superfoodisin kanssa –

Lataa Hiddme-sovellus alta:

Post Author: Uutuusmedian toimitus